Sitemap


Spreuk


Een kans grijpen als die zich aandient
geeft het leven lang vreugde.


'Studie Openbaring'


Vind de opname plaats voordat de grote verdrukking begint? Of pas bij de laatste bazuin, helemaal aan het eind? Leer de schrift zelf begrijpen: Er is een unieke studie toegevoegd over Daniël en Openbaring. Ga nu naar 'Studie'


God's Schat

In 'God's Schat' kan je de documentaire 'De Onthulling van God's Schat' bekijken. De documentaire is opgesplitst in verschillende hoofdstukken. De documentaire gaat in op vele vraagstukken die de mensheid sedert eeuwen bezig houd.

De documentaire komt oorspronkelijk van een DVD en deze is door Het Getuigenis volledig omgezet naar het Nederlands en is verkrijgbaar via Ark Discovery. De DVD is opgesplitst in de verschillende hoofdstukken en het belangrijkste materiaal is hier te bekijken.
Het bonus materiaal word momenteel nog niet getoond op de site. Mocht u de originele DVD inclusief het Nederlands ondertitelde, ± twee uur durende bonusmateriaal willen aanschaffen, dan kunt u dat via eerder genoemde link op Ark Discovery doen doen.

'De Onthulling van God's Schat'
(origineel: Revealing God's Treasure) is een zéér indrukwekkende documentaire die al duizenden mensen diep geraakt en gesterkt heeft in hun geloof. De documentaire toont indrukwekkend en overtuigend materiaal over het vinden van de onderstaande onderwerpen:

* Sodom & Gomorra
* De Ark van Noach
* De Uittocht uit Egypte
* De berg Sinaï
* De Ark van het Verbond

Ron Wyatt is de ontdekker van al deze vondsten. Menselijk gesproken is dit een onmogelijke prestatie. Velen geloven dat hier goddelijke leiding heeft plaats gevonden. Ron Wyatt, een diep gelovig man, geloofde dit zelf ook.

Het is opmerkelijk dat de vondsten nog zo onbekend zijn bij velen. Veel professionals hebben het materiaal al verworpen zonder dat ze het materiaal serieus hebben bekeken. Een negatieve veronderstelling, zonder een objectieve, oprechte en onderzoekende interesse, zal een feit niet herkennen als die zich aandient.

Oordeel daarom zelf als je het materiaal met je eigen ogen ziet.