Sitemap


Spreuk


Om nieuwe dingen in je leven toe te laten, zul je soms eerst oude dingen los moeten laten.


'Studie Openbaring'


Vind de opname plaats voordat de grote verdrukking begint? Of pas bij de laatste bazuin, helemaal aan het eind? Leer de schrift zelf begrijpen: Er is een unieke studie toegevoegd over Daniėl en Openbaring. Ga nu naar 'Studie'


Emmanuel TV

Zijn wonderen en bevrijdingen die we in de tijd van Jezus zagen óók voor de tijd van vandaag? Kijk naar Emmanuel TV en zie hoe God vandaag de dag wonderen werkt door de bediening van TB Joshua in de Synagoge Of All Nations, of te wel de 'SCOAN'. Deze bediening bereikt en raakt wereldwijd miljoenen mensen.

De uitzendingen vinden 24 uur per dag plaats. Zondag kan je life zien hoe de liefde van God werkt in de kracht van de Heilige Geest.

Wil je de SCOAN bezoeken? Of meer informatie over de bediening? Ga dan naar: Emmanuel.tv en neem contact op via de contactpagina.
Voorbereiding voor een bezoek aan de SCOAN in Lagos.
Wie de SCOAN in Lagos wil bezoeken moet zich via de website aanmelden. Hou er rekening mee dat een visum nodig is en je alleen op uitnodiging van de kerk welkom bent. Wekelijks word er gebeden voor de mensen in de Prayerline (gebedslijn) die genezing, bevrijding of doorbraak etc. nodig hebben.

Belangrijk om te beseffen is dat alle genezing en bevrijding van God komt. Wie iets van God wil ontvangen, moet eerst bij God zelf zijn. Daarnaast is het goed om te beseffen dat God door mensen heen werkt. Dit zien we door heel de Schrift heen van Adam, de aartsvaderen zoals Abraham, de profeten tot aan de apostelen in het nieuwe testament.

Voorbereiding voor de Prayerline.
Om in de Prayerline te komen je aanmelden via de mail of telefoon.
Voorwaarde is om een medisch document van de huisarts met daarin de ziekte of gebrek, bloeddruk, en waarin je genezing voor wil ontvangen. Zo is vastgesteld door de medische wetenschap dat er een klacht is. Als de ziekte verdwijnt door gebed, dan kan dit wederom door de medische wetenschap bevestigd worden, voor de eer en glorie van Jezus Christus. De ziekten en klachten worden vervolgens opgeschreven op een groot papier waar je vervolgens mee in de Prayerline gaat. De reden daarvoor: Waar wij zwak zijn, betoont God zich sterk. Alle werken van de duivel worden openlijk tentoongesteld. Door onze zwakheden openlijk te tonen, verwachten we Gods oplossing in onze situatie. Al wat wij in het licht brengen, brengen we onder Gods aandacht. Daarom is het belangrijk om ons tekort tonen en ons open te stellen om Gods oplossing te mogen ontvangen.

Vanaf het moment dat je je aanmeldt voor een bezoek aan de kerk en de Prayerline wordt er voor je gebeden door de gebedsstrijders van de kerk.

De dienst op zondag.
De dienst op zondag begint op 8 uur. Tijdens de getuigenissen en de preek is er via draadloze communicatie vertaling mogelijk indien er een vertaler meegereisd is of evt daar aanwezig is. Zo is de dienst erg goed te volgen.Voor gasten in de SCOAN word goed gezorgd met eten en drinken.

Persoonlijke ontmoeting T.B. Joscha.
Meestal is het mogelijk om T.B. Joshua persoonlijk te ontmoeten. Meestal zijn deze momenten erg kort en als je een vraag hebt aan hem moet je goed voorbereid zijn die meteen stellen.

Het verblijf.
De SCOAN in Lagos heeft een hostel en hotel. Hier moet gebruik van gemaakt worden als je de kerk wil bezoeken.

Handhaaf de informatie die de kerk je toezendt en zorg dat je vooraf dollars mee hebt omdat het verblijf daarmee voldaan dient te worden.

Aan deze omschrijving kunnen geen rechten aan ontleend worden.