Sitemap


Spreuk


Om nieuwe dingen in je leven toe te laten, zul je soms eerst oude dingen los moeten laten.


'Studie Openbaring'


Vind de opname plaats voordat de grote verdrukking begint? Of pas bij de laatste bazuin, helemaal aan het eind? Leer de schrift zelf begrijpen: Er is een unieke studie toegevoegd over Daniël en Openbaring. Ga nu naar 'Studie'


Het Getuigenis logo

Daniel Shayesteh

Dr. Daniel Shayesteh is een voormalig regeringsfunctionaris van Iran, ex-jihadstrijder en mede oprichter van Hezbollah in Libanon. Hij is opgegroeid als moslim met een diepgewortelde haat voor joden en christenen. Als toegewijd moslim heeft hij Jezus gevonden. Hij houdt nú van joden, christenen en moslims.

Daniel was een wegbereider bij de machtsovername in Iran door de Ayatollah Khomeini. Ten tijde van de regering van de ayatollah nam hij zitting in de oppositie. Dat werd hem niet in dank afgenomen. Hij werd gevangen en belandde met een aantal vrienden in een dodencel. Als enigste kon hij ontsnappen. Hij vluchtte naar Turkije en kwam daar op een bijzondere wijze tot geloof in Jezus.

Daniel is doorgewinterd in de Islam. Hij vertelt over de Islam vanuit zijn levenservaring. Hij licht achtergronden toe en legt de verborgen agenda bloot. Liefdevol illustreert hij zijn getuigenis met foto’s van verleden en heden.

Een documentaire voor een ieder, die zoekt naar beweegredenen binnen de Islam en met name dat wat radicale moslims geloven. De visie van Dr. Daniel Shayesteh is een eyeopener. Hij rust de gelovige christen toe bij het innemen van een standpunt en het liefdevol benaderen van onze medemens.

Het getuigenis is gegeven in Australië in 2007.