Sitemap


Spreuk


Ouder worden gaat vanzelf.
Persoonlijk groeien is een keuze.


Studie Openbaring


Vindt de opname plaats vóór de grote verdrukking begint of bij de laatste bazuin; aan het eind? Leer de Schrift zelf begrijpen: Laat de Heilige Geest jou onderwijzen. Versta de tijd waarin we leven.

God roept: De Here Jezus komt terug! Bereid je voor! Wees een 'wijze maagd' en een 'herdersstaf' voor Israël!

Op onze site: Een unieke studie over de geopenbaarde toekomst in de boeken Daniël en Openbaring.

Ga naar 'Studie'


Het Getuigenis logo

SCOAN

De SCOAN (Synagogue Church Of All Nations) is een bediening die de liefde en de kracht demonstreert die ook in de Here Jezus is. Veel mensen met persoonlijke problemen en ziekten hebben in deze bediening een oplossing voor hun nood gevonden. God's liefde en kracht worden toetsbaar getoond. Om die reden heeft deze bediening een plaats op onze site. De liefde en kracht zijn een doorlopend getuigenis op aarde.


Januari- 2024
Sinds de BBC een 'documentaire' heeft uitgebracht met voormalige discipelen zijn er veel mensen die zich vragen stellen bij de bedienen van de inmiddels overleden (2021) profeet T.B Joshua. Wiseman Harry heeft op vragen uitgebreid geantwoord. Naast een antwoord op de vragen, geeft hij ook een uniek inzicht hoe het er echt aan toe ging in de bediening.

UPDATE FEBRUARI:
De video is Beschikbaar op Rumble.
Via het Rumble icoontje recht onderin van de video is hij groot te zien op Rumble.
Hij is uit de lucht gehaald door YouTube. Het laat een gekleurd beeld zien van mensen die door YouTube toegestaan worden om wat te zeggen en mensen die dat niet mogen!


SCOAN Lagos in Nigeria
T.B. Joshua was de hoofdopziener van de SCOAN. Zoals hij zelf zei: 'De stichter van de kerk is de Here Jezus Christus zelf'. T.B. Joshua was geroepen door God in een visioen die 3 dagen duurde. Dit gebeurde nadat hij zich door God geroepen voelde om 40 dagen te vasten en te bidden op een berg in de jungle.

Hij is geboren op 12 juni 1963 in Ondo State, Nigeria en heengegaan op 5 juni 2021. T.B. Joshua was een jongeman die uit een door armoede geteisterd huis komt en die door God geroepen werd om een internationale bediening te leiden. Vandaag de dag trekt de bediening duizenden mensen wereldwijd aan om getuige te zijn van de realiteit van Gods kracht.
Op dit moment word de bediening geleid door de discipelen die T.B. Joshua heeft opgeleid om het werk voort te zeten.
Daarnaast organiseert de SCOAN regelmatig wereldwijd grote samenkomsten.
Wil je de SCOAN in Lagos in Nigeria bezoeken? Of meer informatie over de bediening? Ga dan naar de ' Emmanuel TV' pagina op deze site met praktische tips. Of ga direct naar de site van de kerk: Emmanuel.tv en neem met de kerk contact op via de contactpagina.


SCOAN Thessalonika in Griekenland Het is ook mogelijk om de SCOAN Thessalonika in Griekenland te bezoeken. De kerk ligt vlakbij het vliegveld van de stad Thessaloniki.

Wiseman Harry is de pastor van deze kerk. Wekelijks wordt met mensen gebeden voor bevrijding en genezing.
Dit is een zelfstandige kerk en maakt deel uit van de bediening van de SCOAN in Lagos. Harry heeft zijn opleiding van T.B. Joshua gekregen en verbleef meer dan tien jaar in de kerk in Nigeria.
Voor een bezoek aan de kerk voor gebed is aanmelding noodzakelijk.

Ga voor nuttige tips naar de pagina: SCOAN Thessalonika . Neem voor aanmelding contact op via de contactpagina van de kerk via de link 'SCOAN Thessalonika'.


De missie van de bediening is gericht op het herstel van de relatie tussen God de Vader en de mensen door Jezus Christus en in autonome vrijheid te (leren) wandelen, vrij van ziekte, zonde en gebondenheid. Wij raden daarom geïnteresseerden aan om zelf onderzoek te doen. In Nicodemus vinden we ons voorbeeld.
(Johannes hoofdstuk 3) Hij onderzocht persoonlijk wie Jezus was en wat Hij te zeggen had.