Sitemap


Spreuk


Wie Jezus wil volgen moet Hem ook voor laten gaan.


'Studie Openbaring'


Vind de opname plaats voordat de grote verdrukking begint? Of pas bij de laatste bazuin, helemaal aan het eind? Leer de schrift zelf begrijpen: Er is een unieke studie toegevoegd over Daniėl en Openbaring. Ga nu naar 'Studie'


Het Getuigenis logo

SCOAN

De SCOAN (Synagogue Church Of All Nations) is een bediening die kracht demonstreert waarin ook de Here Jezus opereerde. Veel mensen met persoonlijke problemen en ziekten hebben via deze bediening een oplossing voor hun nood gevonden. Deze bediening toont toetsbaar God's liefde en kracht voor mensen en heeft met die reden een plaats op deze site. Het is een doorlopend getuigenis op aarde.

SCOAN Lagos in Nigeria
T.B. Joshua is de hoofdopziener van de SCOAN. De stichter van de kerk is de Here Jezus Christus zelf. T.B. Joshua is geroepen door God in een visioen die 3 dagen duurde. Dit gebeurde nadat hij zich door God geroepen voelde om 40 dagen te vasten en te bidden op een berg in de jungle.

Hij is geboren op 12 juni 1963 in Ondo State, Nigeria, T.B. Joshua was een jongeman die uit een door armoede geteisterd huis komt en die door God geroepen werd om een internationale bediening te leiden. Vandaag de dag trekt de bediening duizenden mensen wereldwijd aan om getuige te zijn van de realiteit van Gods kracht.
Daarnaast organiseert de SCOAN regelmatig grote samenkomsten wereldwijd die te bezoeken zijn. Wil je de SCOAN in Lagos in Nigeria bezoeken? Of meer informatie over de bediening? Ga dan naar de ' Emanuel TV' pagina op deze sites met praktische tips of ga direct naar: Emmanuel.tv en neem met de kerk contact op via de contactpagina.


SCOAN Thessalonika in Griekenland
Het is ook mogelijk om de SCOAN Thessalonika in Griekenland te bezoeken. Wiseman Harry is de pastor van deze kerk en er word ook wekelijks gebeden voor mensen voor bevrijding en genezing. Dit is een op zichzelf staande kerk en maakt onderdeel uit van de bediening van de SCOAN in Lagos van T.B. Joshua.
Om een bezoek aan de kerk te brengen voor gebed is aanmelding noodzakelijk.
Ga hiervoor naar de pagina: SCOAN Thessalonika voor nuttige tips op deze site en neem contact op via de contactpagina van de kerk via de 'Link SCOAN Thessalonika'.


De kern van de bediening is gericht om de relatie tussen God de Vader en mensen door Jezus Christus te herstellen en om in autonome vrijheid te (leren) wandelen, vrij van ziekte, zonde en gebondenheid. Met die reden is het aan te bevelen voor iedereen die geļnteresseerd is om zelf onderzoek te doen. Nicodemus geeft ons een voorbeeld in de schrift. (Joh: 3) Hij ging zelf onderzoeken wie Jezus was en wat hij te zeggen had.