Sitemap


Spreuk
Studie Openbaring


Vindt de opname plaats vóór de grote verdrukking begint of bij de laatste bazuin; aan het eind? Leer de Schrift zelf begrijpen: Laat de Heilige Geest jou onderwijzen. Versta de tijd waarin we leven.

God roept: De Here Jezus komt terug! Bereid je voor! Wees een 'wijze maagd' en een 'herdersstaf' voor Israel!

Op onze site: Een unieke studie over de geopenbaarde toekomst in de boeken Daniėl en Openbaring.

Ga naar 'Studie'


Het Getuigenis logo

SCOAN

De SCOAN (Synagogue Church Of All Nations) is een bediening die de liefde en de kracht demonstreert die ook in de Here Jezus is. Veel mensen met persoonlijke problemen en ziekten hebben in deze bediening een oplossing voor hun nood gevonden. God's liefde en kracht worden toetsbaar getoond. Om die reden heeft deze bediening een plaats op onze site. De liefde en kracht zijn een doorlopend getuigenis op aarde.

SCOAN Lagos in Nigeria
T.B. Joshua is de hoofdopziener van de SCOAN. De stichter van de kerk is de Here Jezus Christus zelf. T.B. Joshua is geroepen door God in een visioen die 3 dagen duurde. Dit gebeurde nadat hij zich door God geroepen voelde om 40 dagen te vasten en te bidden op een berg in de jungle.

Hij is geboren op 12 juni 1963 in Ondo State, Nigeria, T.B. Joshua was een jongeman die uit een door armoede geteisterd huis komt en die door God geroepen werd om een internationale bediening te leiden. Vandaag de dag trekt de bediening duizenden mensen wereldwijd aan om getuige te zijn van de realiteit van Gods kracht.
Daarnaast organiseert de SCOAN regelmatig wereldwijd grote samenkomsten.
Wil je de SCOAN in Lagos in Nigeria bezoeken? Of meer informatie over de bediening? Ga dan naar de ' Emmanuel TV' pagina op deze site met praktische tips. Of ga direct naar de site van de kerk: Emmanuel.tv en neem met de kerk contact op via de contactpagina.


SCOAN Thessalonika in Griekenland Het is ook mogelijk om de SCOAN Thessalonika in Griekenland te bezoeken. De kerk ligt vlakbij het vliegveld van de stad Thessaloniki.

Wiseman Harry is de pastor van deze kerk. Wekelijks wordt met mensen gebeden voor bevrijding en genezing.
Dit is een zelfstandige kerk en maakt deel uit van de bediening van de SCOAN in Lagos van T.B. Joshua.
Voor een bezoek aan de kerk voor gebed is aanmelding noodzakelijk.

Ga voor nuttige tips naar de pagina: SCOAN Thessalonika . Neem voor aanmelding contact op via de contactpagina van de kerk via de link 'SCOAN Thessalonika'.


De missie van de bediening is gericht op het herstel van de relatie tussen God de Vader en de mensen door Jezus Christus en in autonome vrijheid te (leren) wandelen, vrij van ziekte, zonde en gebondenheid. Wij raden daarom geļnteresseerden aan om zelf onderzoek te doen. In Nicodemus vinden we ons voorbeeld.
(Johannes hoofdstuk 3) Hij onderzocht persoonlijk wie Jezus was en wat Hij te zeggen had.