Sitemap


Spreuk


Het leven is als zeilen.
Ook met tegenwind kun je vooruit gaan.


'Studie Openbaring'


Vind de opname plaats voordat de grote verdrukking begint? Of pas bij de laatste bazuin, helemaal aan het eind? Leer de schrift zelf begrijpen: Er is een unieke studie toegevoegd over Daniël en Openbaring. Ga nu naar 'Studie'


Het Getuigenis logo

Studie

Wie schatgraver wil worden zal moeten graven. Wie niet graaft zal ook niets vinden. Ook al heb je een stuk land gevonden met zoveel goud, diamanten of andere kostbaarheden. Zolang je niet besluit om te graven zal je niets vinden.


Zo is het ook met het bestuderen van de Schrift.
Wie geen tijd neemt om hierin te lezen, zal ook niets vinden. Wie wel tijd neemt zal de schatten in de schrift stapje voor stapje gaan ontdekken. Recent is er een studie opgenomen en deze is uniek te noemen. Deze behandelt o.a. 'Daniël en Openbaring' . Het is dan ook raadzaam om deze studie stap- voor- stap door te nemen en alle schriftgedeelten te lezen waar naar verwezen wordt.

* Ga naar Openbaring


Hoe geeft je een getuigenis?
Wat moet je wel doen en wat juist niet? Bij getuigenis geven zijn er verschillende tips en overwegingen. Géén diepgaande studie, maar wel wat handvaten.

* Ga naar Getuigenis geven


Hiernaast een foto van de plek waar alle koningen van Israel gezalfd werden sinds Salamo. Deze plek is opgegraven en ligt in de oude stad van David. Deze locatie ligt ten zuiden van de oude stad van Jeruzalem dichtbij de 'Dung Gate' waar zich vlakbij ook de klaagmuur bevindt.
Mocht je ooit in Jeruzalem komen dan is de oude stad van David een hele interesante plek om naartoe te gaan. Met kinderen is het super om de watergang van Hiskia te bezoeken. Een onderaardse uitgehouwen tunnel die de waterbron omleide van buitende stad naar Siloam. Hier heeft Jezus een verlamde genezen.