Sitemap


Spreuk


Als je denkt dat alles tegenzit, denk dan opnieuw.


Studie Openbaring


Vindt de opname plaats vóór de grote verdrukking begint of bij de laatste bazuin; aan het eind? Leer de Schrift zelf begrijpen: Laat de Heilige Geest jou onderwijzen. Versta de tijd waarin we leven.

God roept: De Here Jezus komt terug! Bereid je voor! Wees een 'wijze maagd' en een 'herdersstaf' voor Israël!

Op onze site: Een unieke studie over de geopenbaarde toekomst in de boeken Daniël en Openbaring.

Ga naar 'Studie'


Het Getuigenis logo

Studie

Wie schatgraver wil worden zal moeten graven. Wie niet graaft zal ook niets vinden. Ook al heb je een stuk land gevonden met zoveel goud, diamanten of andere kostbaarheden. Zolang je niet besluit om te graven zal je niets vinden.


Zo is het ook met het bestuderen van de Schrift.
Wie geen tijd neemt om hierin te lezen, zal ook niets vinden. Wie wel tijd neemt zal de schatten in de Schrift stapje voor stapje gaan ontdekken. We hebben een uniek studie over 'Daniel en Openbaring' op onze site.
Wij adviseren u om het studiemateriaal stapsgewijs door te nemen.
De Heilige Schrift is uw bron; de Heilige Geest is uw leermeester.

* Ga naar Openbaring


Hoe geeft je een getuigenis?
Wat moet je wel doen en wat juist niet? Bij getuigenis geven hebben we verschillende tips en overwegingen. Géén diepgaande studie, maar wel wat handvatten

* Ga naar Getuigenis geven


Hiernaast een foto van de plek waar vanaf Salomo alle koningen van Israël gezalfd werden. Deze plek is opgegraven en ligt in de oude stad van David, ten zuiden van Jeruzalem, dichtbij de 'Dung Gate' en vlakbij de Klaagmuur.
Mocht je ooit in Jeruzalem komen dan is de oude stad van David een zéér interessante locatie om te bezichtigen. Met kinderen is het super om de watergang van Hiskia te bezoeken. Een onderaardse uitgehouwen tunnel. Het water van de bron werd/wordt omgeleid van buitenaf de stad naar Siloam in de stad. Hier heeft Jezus een verlamde genezen.