Sitemap


Spreuk


Het leven is als zeilen.
Ook met tegenwind kun je vooruit gaan.


Studie Openbaring


Vindt de opname plaats vóór de grote verdrukking begint of bij de laatste bazuin; aan het eind? Leer de Schrift zelf begrijpen: Laat de Heilige Geest jou onderwijzen. Versta de tijd waarin we leven.

God roept: De Here Jezus komt terug! Bereid je voor! Wees een 'wijze maagd' en een 'herdersstaf' voor Israël!

Op onze site: Een unieke studie over de geopenbaarde toekomst in de boeken Daniël en Openbaring.

Ga naar 'Studie'


Een Glimp van de Eeuwigheid

Een waargebeurd verhaal. Ian was op het eiland Mauritius aan het nachtduiken toen hij meerdere malen door dodelijke kubuskwallen werd gestoken. Op weg naar het ziekenhuis vocht hij voor zijn leven. Daar aangekomen overleed hij en werd dood verklaard.


Ian vertelt over zijn ontmoeting met God. Deze ontmoeting brengt een radicale verandering van zijn leven teweeg. Een inspirerend waargebeurd verhaal, dat al veel mensen heeft geraakt.

Ian McCormack, een voormalig atheïst, komt oorspronkelijk uit Nieuw Zeeland. Momenteel woont hij met zijn vrouw Jane en hun drie kinderen in Londen.Hiernaast het krantenartikel naar aanleiding van de opmerkelijke gebeurtenis. Veel mensen zijn hiervan getuige geweest.

Niet veel mensen, die gestorven zijn en daarna weer tot leven kwamen, zijn officieel dood verklaard geweest. Ian's verhaal gunt ons een unieke blik in onze toekomst na de dood. Belangrijk voor een ieder om kennis van te nemen en belangrijk om je te kunnen voorbereiden. Juist daarom kan en mag dit getuigenis niet zomaar aan je voorbij gaan.